Steun ons en help Nederland vooruit

Anton Hopmans

Kandidaat Raadslid

45 jaar

Uden

Mijn naam is Anton Hopmans, 37 jaar, woon in Uden en getrouwd met de echte Udense Erna. Ik werk met veel plezier in mijn eigen winkel “Goblin” die gevestigd is aan de rand van het winkelcentrum.

Afgelopen jaren is er veel te doen geweest over het centrum van Uden en na verschillende verhalen gehoord te hebben van zowel ondernemers als bewoners van het centrum, kan ik slechts één conclusies trekken, er wordt door de gemeente niet genoeg of te moeilijk gecommuniceerd met de ondernemers en bewoners van het winkelcentrum.

De kleine ondernemers willen vrijheid om hun creativiteit in het ondernemen kwijt te kunnen, teveel regels door bureaucratie zorgen voor onnodig veel werk en demotivatie, tegelijkertijd moeten bewoners uit het centrum ook tijdig en correct geïnformeerd worden als er aanpassingen gaan plaatsvinden, die hun leefcomfort kunnen veranderen.

Dezelfde gedachten geld ook voor de gewone woonwijken, het is een kwestie van communiceren en samen werken, want samen kan veel meer bereikt worden, ook in woonwijken.

Uden is ons thuis, want of je er woont, werkt of als je ons bezoekt je wil er verblijven met een prettig gevoel.

Welkom in ons Uden!

Zelfstandig ondernemer